divendres, 12 d’abril del 2013

Enquesta: 1 aturat + a kaste-hi-ha



Durant els últims caps de setmana castellar s’ha fotut eufòric amb l’organització de Vilabarrakes, la segona versió del toquem de peus a terra, l’inici del projecte casteller castellarenc i, també, la fira d’abril.  No entrarem en detalls que ja corren per la vila però evidentment l’amic Daniël Péres va estar en la seva salsa bailonga de Carmen de Mairena.
 
Anant al gra, el rexidor de participació, joventut, voluntariat i un llarg etcètera de regidories reconegudes per la ORU (Organisme de Regidores Ucopadíssimes) busca feina URGENTMENT i, per obra de la Mare de Déu de les Arenes, s’ha adonat que ell mateix va destruir la plaça laboral de l’espai jove a on havia estat endollat anys enrere pel seu amic Icnasi Jimenes.  
En Përes pròximament, fent cua a l’OTG
  || Josepa Graelles

Com que ara ja no són tant amics i la Clòria M’assegué ja no el pot defensar desprès que en Daniël Péres, natural sabadellenc i colonitzador castellarenc, s’ha vist embolicat en les trames de DJ Vicu, me toco el potorro, soy una diva i un ampli ventall d’iniciatives per joves, -que ningú ha vist mai- els soxialistes planegen fotre-li una patada al pompis. Per aquets motiu iniciem l’enquesta: Quant temps trigarà en Péres a acudir a l’OTG? (Abans INEM).


 
El redactor en cap
L'Estevet de Castellar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada