dimarts, 11 de març del 2014

Curs Intensiu: "Què has de fer per sortir a l'Actual?"

Benvolguts compatriotes castellarencs i castellarenques;

Des del MeB i amb ajut de trànsfugues us voldríem oferir un curs intensiu durant la propera diada de Sant Josep sobre un tema molt nostru, tant nostru que fa aprox 6 anys llargs que ens ronda, el funcionament del setmanari més actualitzat de la nostra vila, bé! una mica menys actualizat que el mur de lamentacions i frases celebres del nostre Simpàtic.

Com que òbviament el nostre patró és Sant Esteve però ens agrada fer-li el salt amb Sant Josep farem festa durant aquesta diada i, per això, hem decidit que el curs intensiu sigui també VIRTUAL i GRATUÏT. A continuació podeu contemplar les diapositives de pouerpoint:


 Esperem que tots els vilatans d'aquesta vila tant honorable hagueu pogut aprendre quelcom d'aquesta curs intensiu subvencionat per la companyia "Blogger" i que finalment ha pogut ser gratuït. Desitgem que no hagueu de donar-vos de baixa del Partit del Simpàtic de Castellar per culpa de crisi.

Compaginador
L’home acollonidor

8 comentaris:

  1. ja us trobàvem a faltar

    ResponElimina
  2. No és veritat, l'Ignasi és el millor alcalde de la història de Castellar.
    Ens cuida, ens mima, ens regala frases fetes, ens resol qualsevol problema que li comuniquem, és generós amb el seu temps, s'interessa pels nostres problemes, sempre ens saluda, està disposat a tot, ens ho dona tot... això que heu publicat és una campanya de desprestigi contra la seva persona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. la veritat és que jo no conec a tots els alcaldes històrics de Castellar pro si els possibles candidats d'ara i... no és el millor

      Elimina
    2. mira si és tant bon alcalde que decideix borrar el nom d'Auditori Miquel Pont (un bon alcalde) per Auditori del Mirador. Dubto que Castellar li doni mai un auditori al seu nom, no se'l mereix

      Elimina
  3. la veritat és que, com dieu, és molt simpàtic. Que sigui el millor alcalde ja és un altre tema

    ResponElimina
  4. es el millor abraçafaroles que hi ha a castellar cuan puja per l'avinguda sant esteve i fa una mica d'aire ho abraça tot lo que es mou faroles, arbres i gent i tot, aquest ha fet bona a la sra gatell

    ResponElimina
  5. És la millor mostra de compra-vots de la història de Castellar. Com pot ser que el ciutadà "mig" de la vila no se n'adoni del clientelisme, caciquisme encobert i cinisme de l'alcalde i els seu seguici? Ha adaptat perfectament els mètodes decimonònics del segle XIX al segle actual. Visca el vi, senyors!

    ResponElimina
  6. Si de veritat creieu que el periodisme ha de ser lliure o no ser? perquè tots els partits polítics presionen per sortir al diari, o a queixar-se per qualsevol cosa? que el diari és tendenciós? d'acord, però algú creu que no ho seria si el regidor de comunicació fós de l'altraveu? o del pp? o de ciu? tots els polítics busquen el mateix, sortir a la foto i fiscalitzar tant com sigui possible els mitjans de comunicació fins que facin i publiquin el que ells volen.

    ResponElimina