dimecres, 23 d’octubre del 2013

L'alcalde del Facebook



Benvolgudes totes

Tot i que encara no és campanya electoral l'Icnasi ja es queda a viure per sempre més a l'Ajuntafems i facebook li pagarà l’estada, el seu sou, el del càrrec de confiança i la publicitat que calgui. D’aquesta forma abandonaran el pis de la fabrica nova i sortirà en lloguer a l’oficina de l’habitatge del consistori.

Amb aquest nou contracte a Facebook el càrrec de confiança només haurà de fer els torns de nit i es podrà tancar el SAC, però que ningú pateixi pels acomiadaments, l’arcarde Jimenes guanya molts vots comprant els dissabtes al migdia pel mercat de forma que les noies del SAC seran reubicades a plaça donant el número.

La façana de l'Ajuntafems
  || CEDIDA
 Ara bé, fonts sanitàries asseguren que el batlle "Simpàtic" ha estat diagnosticat d'addicció crònica a facebook per cal metge. I és que això d’atendre a la gent amb tanta eficiència sembla que li agrada i l’arriba a obsessionar.
 
Tanmateix, des del MeB desconeixem a que es destinarà la planta peixera del SAC, per això demanem propostes (que no sigui encabir-hi cap entitat) doncs segur que l’Icnasi li estaria agraït.
 

 
Compaginador
L’home acollonidor

6 comentaris:

  1. a la peixera que dieu hi posaria els polítics ben tancats

    ResponElimina
  2. Això si que és voluntat de servei. Què us pensàveu que només era alcalde per uns dies. Lo seu és vocació. Ell va néixer alcalde i així seguirà fins que la mamella s'acabi...

    ResponElimina
  3. Amb el vostre permís... hem sap greu de dir-vos que feu pena. Si os penseu que criticant a l'Ignasi li treureu vots. Gent com vosaltres que feu la pàgina web sou uns mediocres que penseu saber-ne de política i francament penso que només en sabeu de imitar la gent de "Telecinco". Si de debó estimeu Castellar pareu de fer l'imbècil.

    ResponElimina
  4. Ai Mirador, que fariem sense tu!!! Segueix aixi, dient les coses pel su nom i donant la visió onirica i divertida d'aquesta malaguanyada realitat. ENDAVANT!!!

    ResponElimina
  5. ahir se'm va trencar la bossa de sóc de castellar, per favor! que vinguin eleccions!

    ResponElimina
  6. Anònim que discrepes: En primer lloc ningú t'ha donat permís, te l'has agafat tu solet. Qui t'ha dit que amb aquesta pàgina volem treure vots a l'Ignasi? Titllar de mediocres a les persones que fan el bloc tampoc en farà baixar l'audiència. Ningú ha dit que en aquesta pàgina s'entengui de política. Si parlar de l'Ignasi es no estimar Castellar, què vol dir estimar Castellar? Estimar l'Ignasi?
    Doncs estimeu estimeu, que el mandat s'acaba!

    ResponElimina