dimecres, 21 de novembre del 2012

Adéu Ni-Ni

Benvolguts castellarencs d’arrel i fiesterus sonats.

Des del Mirador en Boles estem sol·licitant, mitjançant els milers de protocols i instàncies reglamentaries, la construcció d’instal·lacions termals a la bassa de can Padró per a poder desconnectar ni que sigui una mica. Mentrestant ho sol·licitem seguirem informant de les quatre veritats d’aquesta vila. D’aquesta manera volem explicitar que seguirem endavant tant si els de la poltrona els agrada com si no i tant si l’Actual es fa amic nostre del facebook com si no. De moment no us fallarem.

Anant al gra, el nostre estimat Ni-Ni castellarenc deixa la política, deixa el PSOE, ho anuncia deu dies abans de les eleccions autonòmiques i sembla que tothom es creu alguna notícia més Actual. Nosaltres No.

El gran regidor d’esport escolar i col·laborador de la regidoria de voluntariat ha estat molt atabalat durant el seu any i escaig de legislatura, tal com ha afirmat el seu líder emocional Icnasi Jimenes: “el noi ha suat la gota gorda, ara es mereix jubilar-se”. I és que malgrat ho vulguin negar en Vicu ja no és dins el partit dels socialistes de Castellar perquè li han fotut una patada al cul.


El NiNi fent-se el santet || Kutrades MeB
Les raons són evidents; el Ni-Ni és un DJ amb necessitat de festa nocturna i pasta gansa, l’entitat fantasma de Play Events ja no dóna prou i l’enxufisme al govern tampoc. Per aquest motiu en Vicu ha afirmat “fundaré el partit pirata a Castellar i legalitzarem les descarregues de CDs musicals” Malauradament la nostra fotògrafa Josepa Graelles no ha pogut assistir a les declaracions però més tard s’ha trobat en PePe Gunsalas que li ha dit “Els del Mirador en Boles sou uns torre cullons, al Víctor Cuervo l’hem fet fora del partit perquè volia augmentar el seu sou com un càrrec de confiança”.

Davant de tot aquest tingladu l’equip redactor del Mirador en Boles es “solidaritza” amb aquest xaval i li recomana que llegeixi tota la merda política que arriba a les bústies per a decidir què votarà el proper 25 de Novembre.

El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

4 comentaris:

  1. El Pepe s'aborria amb les punxades que feia el noi ell prefereix coses més potents tipus Bach o Paolo Fresu i es veu que el Vico d'això no en té a la seva mpteca, pues a la - "PUTA CALLE!!!" - es veu que li va dir enmig de la festa i els cubates.

    ResponElimina
  2. Les males llengües diuen que es fuga amb una indepe ... que li ha rentat el cervell

    ResponElimina
  3. Teoria de gonzalez: "o estas conmigo o contra mi"

    ResponElimina
  4. el vicu ens portarà a la independència de Catalunya des del balcó de la generalitat!!! sisi esclaru...

    ResponElimina