dijous, 8 de novembre del 2012

Castellar World 2013



 A dia d’avui tot castellarenc sap que el mega útil gasoducte de Colobrers es troba més aturat que les retencions del Brunet de bon matí de manera que els nostres estimats governants ens tenen una sorpresa (ja veurem si grata)

Després de diversos estudis meteorològics del departament de medi ambient i urbanisme de l’Ajuntament de Castellar i d’acord amb el Ministeri que du a terme la construcció del gasoducte a Colobrers, s’ha acordat que la restauració del Torrent de Colobrers passarà per convertir-lo en una pista d’esquí que anirà des de Sentmenat fins a Castellar. Això vol dir que tota la inversió que s’hauria de fer en la restauració de perfils i vegetació es farà per l’adequació d’aquest espai a l’esport de l’esquí. Serà el primer municipi del Vallès amb aquesta instal·lació.

La restauració passarà per una pista d’esquí
Inaguruació de la pista d'esqui de Colobrers         ||CEDIDA

Davant de tot això els esquiadors de la comarca s’han emocionat perquè no s’hauran de desplaçar ni destrossar paratges d’altres indrets, per allò de “El carrer és de tots, la Caca és teva”. Ara bé, segons  informacions d’esquiadors experts del C.E.C caldrà tenir en compte que a Castellar hi ha un problema  important d’absència de nevades.
Segons algun document oficial els anys que no nevi la neu serà artificial, però segons els càlculs que s’han fet s’esperen anys de nevades i això facilitarà l’ús d’aquest espai. A part, ja s’ha previst l’adequació de la pista d’aterratge de Can Moragues per que puguin aterrar-hi avions privats i la reconversió del Polígon de Can Bages a una zona d’hotels i turisme rural.  Torre Turull serà un gran centre d’oci on els esquiadors hi podran passar les estones de descans. Amb aquesta idea també es potenciarà un dels valors d’aquest poble com són els refugis antiaeris que s’adequaran per la multitud de visites que rebran.

Tot aquest projecte està avalat pel conseller Recorder de la Generalitat i diu que això permetrà fer més viable l’arribada del tren amb el perllongament fins l’altre punt de pista d’esquí que es trobarà a Sentmenat.

L’alcalde Jimenes està il·lusionat i ja ha anat a Madrid a oferir els terrenys de Can Bages per fer-hi hotels, bungalows i una sucursal de l'euru vegas.
L’Alejo Canalís, ha dit que quan s’hagi de fer neu artificial tindrà un cost 0, per que s’utilitzaran l’energia d’una planta fotovoltàica que es construirà a l’aparcament de camions i l’aigua serà del torrent de Canyelles.
Oscar Lumàs, es frega les mans i ja pensa amb el sanejament imminent de les arques municipals, això comportarà una quantitat molt important d’ingressos i haurem de tornar a vigilar per no caure a la temptació de construir edificis innecessaris com el del Mirador o contractar algun càrrec de confiança més. Des del MeB voldríem destacar la lliçó de PePe Gunsalas; els càrrecs de confiança són persones "honrades" amb família i despeses com qualsevol altre i deixar-los sense aquest sucosos ingressos (guanyats amb mèrits desconeguts) és de ser MALA PERSONA!


Col·laborador/a & Compaginador
Clasquentí i L’home acollonidor

   

4 comentaris:

  1. el pepe gonzalez és un gran element, com a persona i com a polític és del tot (im)presentable

    ResponElimina
  2. Evidentment no es pot anar a esquiar amb un polar de color blau, això és impressentalbe.

    ResponElimina
  3. i els càrrecs de confiança on esquiaran??? tindran habitacions gratuïtes als hotels? per alló de no deixar a l'estacada aquesta pobra gent, tant innocent...

    ResponElimina
  4. Hi ha un comentari que insulta als impresentables. Que es faci un rentat de llengua. (Mira que dir pepe gonzalez als impresentables...)

    ResponElimina