dissabte, 12 de gener del 2013

Normativ@s escanyapobres



Comencem l’any remenant la butxaca, comptabilitzant els cèntims que ens queden desprès d’haver fet la bogeria de comprar un iPhone 5.1.4 (the best) a la nostra neboda preferida que ara ja ni ens mira a la cara als dinars familiars, tranquils! Com a mínim pot llegir el MeB quan li roti!

El facebook de l’il·lustríssim alcalde de Castellar s’ha convertit en una marea roja de multes amb reclamacions, tot de castellarencs que no coneixien les normatives s’han sorprès quan la policia les ha aplicat contundentment. En Josepet Leiva ha evitat fer cap comunicat i desconeixem si faran fregar les latrines del Palau Tolrà als policies municipals o si els polítics es menjaran amb patates les seves estimades normes a base de queixes. Esquivant el debat policial el defensor del poble ha informat: “les normatives les aproven els governs locals” en lo qual l’Ignazi Jimenes ha reblat “no perdré ni un vot per culpa de l’afany treballador de la policia” 

En Jimenes protegint els vots || Josepa Graelles
En tot aquesta problemàtica policial des del Mirador en Boles voldríem que algú ens confirmés si aquest missatge sona a amenaça i si haurem d’anar armats amb tomàquets madurs pel carrer quan ens trobem tal personatge (germà del regidor de xuventut, Danï Peres)
----------------------------------------------------------------------------------------------
no ma exo ni puta gracia una foto de mi hermano conn una calabaza en la cabeza con comentarios despectivos porq si tienes algun problema con el lleva cuidao con lo q aces i lo q dices
----------------------------------------------------------------------------------------------

Tenint en compte la llibertat d’expressió, la “legalitat del civisme”, el respecte, la convivència i l’afany de control social i recaptatori a la policia de Castellar se li ha girat feina i hauran de baixar del cotxe més del compte, provocant més encostipats que potser repercutiran en baixes per malaltia de forma continuada.


INFOBOLES: El regidor d'urbanisme, medi ambient i espai públic (entre d'altres, senyor Canalis) està fent recerca de coves a la vila de Castellar per amagar-hi algun amic seu de Sabadell, "l'INNOCENT". Si el poguéssiu ajudar us abaixaria l’impost de deixalles.


Compaginador
L’home acollonidor

13 comentaris:

  1. la policia hauria de perseguir més a aquest "innocent"

    ResponElimina
  2. Vigileu amb aquest paio que és perillós, us pot atacar a cops d'orelles.

    ResponElimina
  3. Si tenim qualsevol problema, aquí truquem? A la nostra policía, y no al politic, ella stan r fer complir
    ens agradi o no,


    ResponElimina
  4. aquests politics s'ofeguen amb la seva propia merda

    ResponElimina
  5. La policía es como la medicina, nadie la quiere, hasta que la necesitas.

    ResponElimina
  6. Suena ha amenaza muy sería las palabras del hermano del alcalde, creo que se debería tomar Medidas al respecto.

    ResponElimina
  7. El pasado sábado frente a la farmacia de la carretera sentmenat, pude ver como una persona que había dejado mal aparcado su coche, por cierto un audi, se enfrentaba a tres policías municipales, pidiendo una explicación del por que se le había multado, cuando los motivos eran evidentes. La persona que había sido multada en ningún momento mostró comportarse como in persona civilizada ya que no paraba de gritar y casi faltando el respeto a los agentes. Quiero matizar que la policía en todo momentomostro su profesionalidad para que el problema no llegase a mayor problema. Esta situación la pudieron ver varios ciudadanos que transitaban por la carretera de sentmenat.
    Es lo que quieren los políticos de turno, que los ciudadanos que incumplen la leyes se enfrenten a las personas que nos protegen?

    ResponElimina
  8. LA SOBLE TOLERANCIA POLÍTICA DE CASTELLAR DEL VALLÈS.

    Castellar del Vallès no deixa de ser un altre municipi català on la tolerància política cap els ciutadans és directament proporcional als interessos dels mandataris.
    Aquesta setmana m’han sorprès varies coses. La primera, la mala gestió que està fent l’ajuntament dels conflictes amb els seus funcionaris, la policia entre aquests. La segona, que ens sorprenguem o ens indignem quan els funcionaris fan la seva feina, aquest cop sense fer cas a les directrius interessades dels seus superiors. La tercera, les declaracions del regidor de seguretat ciutadana, Pepe Leiva. Segons diu, el problema de les multes no és tant que estiguin mal posades, sinó que, “el problema”, ha sigut la falta de tolerància a l’hora d’imposar-les. És clar, això deu ser perquè fins ara ells decidien per endavant qui s’havia de beneficiar d’aquesta tolerància. suposem que tens una tenda que dóna fama al poble i tens algun contacte una mica conegut, cap problema, t’adreces per la via que vulguis a l’alcalde, fins i tot el faceboock pot servir, i li exigeixes que compleixi l’acord de no multar a la teva furgoneta de repart o als clients que aparquen al càrrega i descàrrega de davant la tenda. Per contra, si ets un treballador que pagues els teus impostos sense queixar-te, millor no canviïs i no et queixis, no tens res a fer.
    Conciutadans, nos ens enganyem, la policia no és la dolenta, l’únic que ha fet és posar de manifest l’absurd d’algunes ordenances municipals i el favoritisme endèmic d’aquest poble.

    ResponElimina
  9. Vagi per endavant un parell de conclusions tretes envers aquesta punyalada que a rebut el cos de la Policia local del seu propi Ajuntament, com tambe d'algun ciutada/na amb rel.lacio a les denuncies efectuades per aquest mateixos.!!
    Primera pregunta: Les infraccions corregides pels agents, en estat de forma negligent i sense cap tipus de fonament?? dira que no.! Ells es vassen amb un Reglament General de Circulacio i Ordenances Municipals..oi.! i justament aprovades pels nostres Politics. Si es pot averiguar si algunes d'aquestes denuncies no tenen cap tipus de fonament; que sigui sancionat l'agent remitent que per aixo es un professional.
    Segona pregunta: Estan els nostres Politics de la Vila, suficientment preparats per diriguir honradament aquest baixell..Diria que no.! Tant com el Sr.Ignasi a volgut treures les puçes del damunt i tira tota la merda al seu departanent on ell, per si algu no ho sap, ell es el maxim responsable i cap.
    En el que fa referencia al seu Regidor, crec que si tingues una mica d'orgull, li demanaria que dimitis ara mateix, no es potser governant sense tindra uns mimins.de coneixaments culturals i basics, per anant visquem de la sopa boba i donan palos al agua.
    Per desgracia aixi va el Pais...gent sense tindre el Permis de conduir, conduiexent un Formula 1.
    Resultat.......Ostia segura.!

    ResponElimina
  10. Hi ha temes curiosos, pero tinc que comentar que la valoracio de la nostre Policia Local per mi, es molt positiva, crec que fan una bona tasca i estan per tot arreu.

    Ara be m'agradaria comentar que en el episodi de les multes d'aquests darrers dies s'han equivocat, no poden fer pagar als ciutadans les seves reivindicacions, i espero que n'aprenguin dels errors.

    Tambe m'agradaria comentar la tasca del seu Regidor, el Pepe Leyva i m'ha sorpres positivament que hagi donat explicacions als ciutadans, es un home serios i segons tinc entes molt preparat per afrontar responsabilitats, i espero que finalment sigui capas de resoldre el conflicte.

    Tambe i finalment dir que crec que el nostre Alcalde, ha de mantenirse al marge d'aquests temes, i dedicar esforços a altres temes.

    Potser estic equivocada pero es la meva opinio, i felicitats a MeB.

    ResponElimina
  11. Què esperes d'un alcalde que fa política fent la pilota als ciutadans al facebook? Què esperes d'un alcalde que treu sancions als seus amiguets de les denúncies que posa la policia local? Què esperes d'un regidor de seguretat ciutadana que en teoria treballa a la Unitat Hermètica de Sabadell i que fa de sindicalista a la seva feina i que matxaca als treballadors públics a l'ajuntament? No potser, aquest país s'enfonsa pel la corruptela de la classe política. La culpa no és dels treballadors, privats o públics, o bé dels empresaris honrats. Sobren molts polítics no pas treballadors

    ResponElimina
  12. Encara mes curios, aqui nomes serveix fotre canya a alguns de Castellar facin lo que facin, sembla que es conegui perfectament lo que fa tothom, es tracta de dir i que quedi, l'Alcalde potser no tot ho faci be, pero alguna cosa mig be haura fet, aixi ho diu la majoria del poble, i finalment espero molt d'un Regidor que intenta defensar els treballadors, i que jo sapiga les mesures que han portat el problema a el nostre ajuntament, venen per mesures aprovades a altres administracions.

    Estic convençuda que el mon de la politica ha de canviar, el actual sistema no serveix, pero no hem de tenir que compte que abans tampoc servia, pero ningu deia res, ells mitjans de comunicacio serveixen? Ells bancs serveixen? Ells politics serveixen? Ells sindicats serveixen? Las lleis serveixen?, jo crec que en la epoca que vivin, res serveix, pero tinc que intentar millorar en el dia a dia i no dir que tots el demes ho fan malament.

    Segurament no tinc rao, pero es lo que penso. Felicitats al MeB

    ResponElimina
  13. Quan hi ha mesures excepcionals calen solucions excepcionals. Potser que deixem de fer tant de cas a Madrid que té un deute amb el nostre pais que no s'el pot acabar. Oi que ells no ens paguen, doncs insubmissio a las seves lleis i no els hi paguem ni un duro d'impostos ni osties. L'Alcalde de Castellar és un cagat i un populista. I no estic parlant del Pepe G, eh.
    Tots els polítics s'haurien d'amagar sotes les pedres, per que el que tenim és el que han generat ells. EL PSC ja no sap on darla i a Castellar de moment tot ho tapa la manipulació que d'això en saben molt, algun dia tota la merda que tapen sortirà a la llum i veurem si realment el que teniem era un bon alcalde o un llepaculs

    ResponElimina