dissabte, 29 de desembre del 2012

Cap d’any en moviment



Castellarencs i castellarenques! El món no s’acaba però l’any si! Seguim vius i coleando per destacar quatre coses mai dites per la premsa “lliure” de Castellar i del país en general;

Primer de tot caldria destacar que la festa de cap d’any de la nau Impuls disposa de totes les sol·licituds de permisos però, encara no, dels permisos per a celebrar la festassa màxima de jovent castellarenc i de les rodalies. El regidor d’inseguretat ciutadana Pepet Leiva afirma “a dia d’avui ja han caigut les celebracions de MEGA CAP D’ANY de terrassa mala raça i del GARDEN OPERA de Viladecavalls, la iniciativa de cap d’any que han dut a terme la gent del Lokalismo i Espai Oci de moment resisteix amb incertesa”.

Felipa i Jimenes ultimant denegacions de permisos
|| Josepa Graelles
 
A Castellar tenim els dits pelats de suspensions, fa una setmana i escaig es va anular tres dies abans un esdeveniment organitzat per Vilabarrakes mentre el regidor Daniël Peres se’n rentava les mans. Des del MeB creiem que la figura del regidor de joventut és la que ha de vetllar per a què tot funcioni correctament, donant a conèixer a les entitats les normatives i no publicant esdeveniments ni donant el vist-i-plau abans d'hora. Informacions de veïnat detallen que en Bartomeu volta com una anima en pena rumorejant al voltant del sortidor de la Major: “el problema es troba en la incompetència dels polítics responsables de l’acte, sacrifiquem-los a ells!

D’altra banda l’ajuntafems ha volgut lluir-se amb una negociació laboral amb els funcionaris municipals que ha acabat molt bé; amb protestes als plens, sense pagues extres i amb molt poc diàleg. Tant bé que el cos policials s’ha posat d’acord per a realitzar una vaga a la japonesa de manera que si habitualment en tres dies es posen de mitjana 15 sancions, durant la vaga japonesa se n’han posat 230. Mentrestant el Victur Martus del PP castellarenc ha decidit buscar-se la vida per poder pagar l’escola en castellà del seu fill i finalment ha estat acceptat com a administrador al grup del facebook del DESVAN de Castellar, durant els propers dies podrem comprar-hi estanqueres de segona mà, escopetes mata polacos, el llibre “como evitar la consulta del derecho a decidir”, diccionaris d’aprendre inglés en dos horas, algun bigoti de l’Asnar i un “vale” de Corporasion Botox.

No ens voldríem descuidar de desitjar una bona entrada d'any a tots els que algun dia aixequeu la vista per rumiar (encara que poc) i, òbviament, desitjar tota la sort als treballadors fantasmes del polígon de Can Bages i a les rates que circulen als pisos a mig fer de la plaça Major. Molta merda!


Compaginador
L’home acollonidor


2 comentaris:

  1. acaba de sortir a tv3 tot aixo de cap d'any, diuen que castellar està sota sospita...

    ResponElimina
  2. el jutge investiga si hi ha relació entre la nau d'Impuls i el mercuri de Sabadell.

    ResponElimina