divendres, 24 de maig del 2013

Sor Teresa revolution

Bones tardes tingueu tots amics nostrus
Els castellarencs d’arrel i, en especial, la Pepeta Martinas ja deveu saber que a la xerrada de la Monja Benedictina Teresa Forcades l’alcalde de Castellar va voler limitar l’aforament de l’auditori Miquel Pont a 300 persones. Malauradament va topar amb un roc dur de pelar, el sentit comú i la perseverança de la Sor Teresa van fer que, desprès d’intents de sonoritzar el vestíbul, el públic que era al carrer pogués accedir a l'auditori Miquel Pont i seure a dalt de l’escenari. 

Assistència massiva a l'auditori
  || Josepa Graelles
Es va demostrar doncs que dins de l’auditori i sense incomplir cap normativa hi caben més de 300 persones. L'Actual alcalde de Castellar durant el març de 2011 va fer-hi el un acte electoral i segons un mitjà molt actual hi havia més de 300 persones, per que en aquest cas l’alcalde volia limitar l’aforament a 300 persones?
Potser el Grup Apocalíptic, perdó Apolític 3 ens ho aclariran, mentrestant les boles de l'actual cauen esperpènticament
Col·laborador/a 
Clasquentí

4 comentaris:

  1. En l'acte de l'Ignasi eren més de 300 segons la policia municipal, o segons la organització? Depèn de qui ho digui, podien ser 600 o més, eh?

    ResponElimina
  2. El titular d'aquest article no sembla pas fet per un mitjà de premsa massa independent, no? "Més de 300 persones donen suport a l’alcalde per a la seva possible reelecció"

    El periodista que el va fer, com ho sap això?
    El fet d'anar a un acte polític vol dir que hi dones suport?
    Pot dir que dóna suport a l'alcalde de Castellar si és un candidat que es presenta?

    Aquest diari fa ferum a PSC... no us sembla?

    ResponElimina
  3. Resposta a Anònim 26 de maig: Què t'esperes? És una noticia de l'Actual, que el publica l'ajuntafems.

    ResponElimina
  4. Genial que , per una vegada, la gent hagi aixecat el cul del sofà per una bona cosa. Tant de bo tots els cures i monges fossin la meitat d'oberts que la Teresa... Otra gallina cantaría...

    ResponElimina