divendres, 30 d’agost del 2013

Anàlisi previ a fest@s

La campanya Nits d’Estiu ha acabat amb un recompte de 7.000 espectadors en unes 100 activitats que modestament ha organitzat l’ajuntafems i associacions variades de la vila. Dins d’aquesta xifra es compten 300 persones a les nits d’estiu jove, totalment representatives del col·lectiu adolescent i juvenil segons el regidor Daniël Péras. Ara bé, cal assenyalar un fet rellevant:
Si Castellar té més de 20.000 habitants i a l’estiu (que tota cuca viu) en surten 7.000 al carrer patim un dèficit destacable que pot ser degut a:
  1. Els 13.000 castellarencs restants estaven mirant La Ke Se Avecina Every Day  
  2. A els castellarencs els interessa més la cadena humana de l’11S i han estat practicant al vol del Puig de la Crus, òbviament el dia de les sardanes van baixar però en general els ha impedit participar activament de les activitats de la vila.
  3. La resta de castellarencs estaven a l’aguait del despatx virtual de l’alcalde per si havia de ploure, caure un llamp o en Jaumet celebrava el seu aniversari a Culebrus –IMPORTANT: si heretà la simpatia serà el futur alcalde-.
  4. Els 13 mil han estat estudiant per fer opos a la policia local ja que s’ha de tenir un gran coneixement per sancionar nens amb patinet.
  5. En Bartomeu Totloquepugueu ha ofert classes de ball de Majorette a l'esplanada de la Pedrera del Sot de'n Goleres per preparar un espectacle final a Barrakes, incomprensiblement la rexidora cultural Pepita Martinas ha afirmat “aqets assatxos sabien que fer al sotanu de l’espai turrat” i s’ha negat a comptabilitzar tal dada.

Ara bé, des del MeB hem sabut que dos rexidors del PPSOEC i gran part de població han estat intimidats per la seva pròpia campanya d’incivisme, bretolades i fadaralisme variat i s’han vist forçats a aprofitar les nits per esquivar el Toc de Queda diürn per esbargir-se sin Leyva. Hauria estat positiu poder publicar tal prova al despatx cibernètic de l’alcalde simpàtic però la Josepa Graelles penja d’un fil laboral i voldríem presentar-nos a concurs públic d'algun mitjà més actual per guanyar algun euru.

Bretolades infraganti
  || CEDIDA

Compaginador
L’home acollonidor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada