dimecres, 19 de desembre del 2012

Mentides de Ple

Ara que l’Ajuntafems ha fet la pirula a tot el moviment de fi del món i ha engegat a pastar fang personatges tant il·lustres com en Bartomeu de Vilabarrakes des del Mirador en Boles ens hem intentat conformar amb la festa que va succeir ahir a ca l’Alberola durant el Ple

Els PPerus Castellar amb el cervell inWERTit || Josepa Graelles
Ahir a l’últim ple de l’any 2012 prop de mig centenar de treballadors municipals es van reunir a ca l’Alberola per mostrar la seva postura contraria a les retallades. Entre d’altres aspectes per la supressió de la paga extra de Nadal dels funcionaris i per l’estat de les negociacions de l’ajuntament amb els seus treballadors per l’ampliació de l’horari laboral (de 35h a 37’5h). Davant aquesta situació tensa el senyoret Victor Martus, amb una actitud eufòrica, va piular per Twitter: “@VictorMartosM - Pleno con Sorpresa!!!, gritos de empleados municipales !!fuera!!!!. Los ajustes en Castellar pasan factura”. Davant d’això la cúpula del MeB va investigar 4 segons seguits i voldríem fer uns aclariments:

-         El govern estatal del PP és el que va aprovar la supressió de la paga extra de Nadal als treballadors públics.
-         El govern municipal del PSOE-PSC va acatar feliçment tal decret per acabar de burxar l’economia dels treballadors.


Davant això ens plantegem sèriament l’analfabetisme d’alguns regidors que ocupen un lloc al nostre consistori i/o la seva manca de serietat i sinceritat davant la població. De forma paral·lela, però seguint la tònica de la mentida, quan tots els partits polítics van votar a favor de la moció de suport a l’escola catalana i s’aprovava un manifest de SOM ESCOLA va ressorgir l’esperit Wertider de Victor Martus dient “farsa farsa farsa”, segons el regidor el PP no vol acabar amb el model lingüístic català, només afectaria a la convivència i crearia diferències en el domini de les llengües cooficials. Davant d’això el col·lectiu de borratxos del poble han fet un comunicat afirmant “aquest noi beu ratafia passada de rosca”.

Un cop acabat el Ple i el teatrillu polític tots els polítics (menys els de l’Altraveu que tenien comissió de neteja a cal Gorina) es van desplaçar conjuntament per gastar-se els calerons de les pagues extres en un bon sopar, esperem que l'últim.

El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

2 comentaris: