dijous, 21 de febrer del 2013

Demagògia del republicanisme monàrquic



Les Barbies amb el certificat de participació del Curominas
  || CEDIDA
Malgrat la vila de Castellar està enfredolicada, i tancada a casa al costat del foc d’algun tronc que varem prendre dels arbres morts de can Bages, segueix la vida i les politiques soxialistes arriben a punts gairebé humorístics. Si fa unes setmanes l’amic Daniël Peres feia unes aportacions gairebé nobles al ple municipal el passat 9 de febrer durant la rua de disfresses algú excessivament intel·ligent va dir “la comparsa de les Barbies ha estat un èxit, anem matant l’espai jove sin prisa però sin pausa” i recentment, el regidor real de joventut, en Jimenes, ha emès a través de Whatssocialista “a l’espai jove sobra un treballador, adiós mi querido amigo”. Cal dir que com a bon partit obrer s’ha ajudat a l’ex-treballador a sol·licitar els seus drets i li han facilitat un mapa per dirigir-se a l’INEM (actualment OTG).

Però l’equip de govern no només burxa la llaga als joves, tant és així que la gent gran del poble i les persones que treballen en aquest sector no rebran una rosa per sant Jordi sinó que rebran un esbarzer. L’Estevet de Castellar ha pogut parlar amb Ev@ Vrunet, primera gerent de l’OSB del temps de la decadència, que ha afirmat “xicot, no m’emprenyis que estic trinxant uns escamarlans de Sitges com volia fer amb les treballadores d’aquell antru”. Sembla que guarda un gran record de la seva experiència d’opressora laboral i líder dictatorial en que es podia permetre grans luxes de pija a base d’escanyar el personal.

El Mirador en Boles no ha pogut parlar amb la segona gerència ja que encara està ocupada amb assumptes d’ERE’s, plans de viabilitat i estafes a l’engròs. Poc espantats i gràcies a un anònim (que voldríem afegir als nostres contactes) hem seguit investigar el currículum de l’Enrik Torr@s que ha resultat un crak en fer quadrar la compatibilitat sense sortir-ne esquitxat, és a dir, de comptar els durus dels altres per a quedar-se’n uns quants a la seva butxaca des de la butaca de la caixa Unnim.

Mentrestant, i observant tot aquest merder castellarenc, la regidora Glòria M’assegué ha adoptat una oca de la plaça Catalunya* com a animal de companyia per a les properes reunions.

*Els soxialistes de Castellar volent demostrar el valor que donen al dret a decidir proposen que la plaça Catalunya deixi de dir-se dels "ànecs" i es pugui fer un referèndum per triar entre plaça del "fadaralisma" i plaça del rei “Felip VI”, el republicà.

El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

1 comentari: