dimarts, 12 de febrer del 2013

Puig alliberat



Noticiot a la vila castellarenca! Joves castellarencs d’arrel es juguen la vida a l’ermita del Puig de la Creu per a que onegi l’estelada. 



El papa bateja l’estelada || Josepa Graelles

Les respostes no s’han fet esperar gens i, així, el senyor esCarpia ha  afirmat “si supiese onde sta el pui no magradaria ir”, entenem que no té n’idea d’on viu ni de que vol dir als plens, on simplement es dedica a fer alguna afirmació abstracte per no cagar-la en excés (tot i que no ho pot evitar).  Mentrestant l’alcalde Jimenes ha emès un comunicat explicant que, en general, estimar el símbols anticonstitucionals no és ni bo ni dolent però que ell no ho faria sense el permís d’en Pere Cagarro, amic i dirigent per excel·lència dels sociates del NI.  

D’altra banda, mentre la iaia Ramona feia dissabte escombrant la vorera del Passeig, ha pogut observar la rebuda de la notícia del senyor R. Homenet que ha reblat “per fi algú amb un parell” i s’ha dirigit ràpidament a la plaça Major per escampar la nova, la líder altraveuista, Elisabet Alaman, (desconeixem si manté parentiu amb el Coronel Alaman) ha exclamat “tota iniciativa és positiva” mentre el senyor Punt-i-Comas ha explicat “ara haurem de seguir lluitant per a que les ventades no enviïn l’estelada a la part de Sentmenat” i, posteriorment ha volgut afegir “ara que el Papa es retira ha volgut fer l'últim bateig a la catalana

Des del Mirador en Boles hem volgut parlar amb el senyor Febrer però ha estat impossible, “tocava afaitar-se”- ens ha dit. 


El redactor en cap
L'Estevet de Castellar
 

2 comentaris:

  1. Visca!!!!! a Castellar que no ens vinguin a emprenyar!!!!

    ResponElimina
  2. si avui ens aproven la ILP de desnonaments obrirem una ampolla de cava!

    ResponElimina