divendres, 12 d’octubre del 2012

12 d'octubre - Día de la Espanyitat.

Aquesta nit, l’ajuntamènt sa bist obligat a proporcionar una dotacio de policìa camuflada per a protegir la seu del Partít Popular de Castellar. I és que amb aquest local tant priciós que han adquirit recentement, és un reclam pels lladres i gamberros més espabilats del poble i rodalies, especialment avui que els militants del partit assistiríen a la concentracio de Montjuhíc o de Plasa Cataluña. A la imatge es poden veure els desperfectes ocasionats.


La seu del Partít Popül.lar de Castella           || JOSEPA GRAELLES

Les concentracions d’avui rehibindiquen d’una manera convincent que “Cataluña somos todos”, i denuncien els delictes d’enaltiment de la democràcia que s’estàn produínt en el sì de la societat catalana.


El partit que goberna en el nostre poble ha cregut convenient de cuidar als pràcticament únics amics que conserven, per tal d’aconseguir aliats per amortiguar el cop de les festes de la castanyada (que aquest any culminaràn el 25 de novembre amb la gran castanya). 


 Aprofitant la habenentesa, el senyor Escarpia, pseudònim d’un militant anònim de la secció local de Castellar, ha emès un comunicat al MeB. En aquest, anima als geeps a que, ja que sortien a passejar, agaféssin la nacional i vinguéssin cap a Catalunya a donar una volta i a disfrutar del cap de setmana llarg. En el mateix comunicat els hi recomana, però, que vinguin amb la cartera ben carregada per poder fer front a les diferències de preu del combustible, als peatjes que es trobaràn només entrar al país, i a les multes de trànsit que es trobaràn quan deixin els tancs en doble fila per anar al Bar Manel a fer l’entrepà de calamares i el carajillu del dinar.

El director de la publicació
Cristian Duménech

14 comentaris:

  1. aquests del PP haurien de deixar el local i donar les peles a la monarquia si tant se l'estimen

    ResponElimina
  2. Ja m'agrada que aquesta gent la premsa no subvencionada els hi foteu canya, però que t'aveure la Fundación MiguelAngelBlanco, m'asembla una mica fort, ¿que voleu dir?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, no té cap rerefons, cap significat vinculat amb el sí de la fotografia... Només que era la única foto del Rajoy que quadrava sobre la foto original

      Elimina
  3. uff la policia Nacional i Mossos estan investigant molt seriosament la gamberrada de les enganxinas que van fer a la seu del PP, a l'igual comencen per aquí les investigacions!? ui, ui que mala olor em dóna això!!

    ResponElimina
  4. A les passades eleccions Municipals, es va poder veure el Carpio i el Martos retirant cartells d'altres partits polítics a la zona del Polígon i penjant els seus. Al saber que havien estat enxampats, van enviar mails de disculpa alegant que els immigrants que havien contractat per a fer la feina s'havien equivocat.

    Diuen que hi ha imatges que demostren que eren ells mateixos qui despenjaven els cartells d'ERC i CIU ...

    ResponElimina
  5. No ens poséssim pas nerviosos! que les engaxines fan més mal que els tancs, ho sap tothom

    ResponElimina
  6. males llengües diuen que la gent de ciutadans fa la punyeta als del PP per prendre-l'hi els dos regidors

    ResponElimina
  7. Us imagineu al tal Rosales com a regidor i debatent amb L'Altraveu o ERC, seria molt divertit!!

    ResponElimina
  8. No es pot dir que hi han fotos i no publicar-les. Cristian Dumenec fes periodisme d'investigació i portales al Mirador

    ResponElimina
  9. quina llàstima... el PP no pot obligar-nos a posar un peatge per entrar al blog. La seva democràcia és la ràbia

    ResponElimina
  10. Això d'esborrar està lleig!!!! No ofèn qui vol, o si?

    ResponElimina
  11. volem que torni la guàrdia civiiii!! amb ells estàvem més protegits

    ResponElimina
  12. A vegades no es qüestió d'ofendre, ja que no et pot ofendre qui no coneix. Han estat atacs personals i suposades difamacions. Que estan penades per la llei vigent. Es poden dir les coses sense faltar el respecte a ningú. Una cosa són els partits et poden agradar mes o menys i pots criticar la seva forma de treballar. L'altre cosa es jutjar, fer suposicions falses a les persones. I totes les persones tenen dret a l'honor i a la intimitat personal.

    ResponElimina
  13. Parlant de "la guardia civil" al balcó del que era el cuartel hi ha una estelada ....

    ResponElimina