dimecres, 10 d’octubre del 2012

El Petit Mag; l’emprenedor sense fronteres



Des de fa anys Castellar va viure un gran BOOOOM musical amb els/les Macedònia que van deixar petjada a la vila i, també, per tot Catalunya. Ara, quan ja semblava que només estem aficionats a cobrar l’atur, a la publicació el Mirador en Boles hem pogut saber que el nét màgic del “Bondia Bondia” de la Papereria Emília (l’estimat R.O.F) ha estat negociant amb l’ajuntament una sèrie de propostes tipus emprenedor.
  
Pel que hem pogut saber la SGAE ha comprovat l’estil cantaire del pregó d’enguany del Petit Mag i li ha pronosticat un gran futur, així ell mateix s'ha motivat i sembla que vol recuperar el quartel de la Guàrdia civil per a construir una gran escola de música tipus Operación Triumfasu on tots els NiNi’s de Castellar puguin desafinar amb el conseqüent perill de caiguda d'edifici.

Pepa Martinez, regidora de cultura, ha dit: "És una gran proposta però pensàvem que el quartel podria ser la nova seu cultural dels Aires Rocieros".
D'altra banda el gran Òscar Lomas, regidor de Serveis Econòmics (entre d'altres regidories i d'antigues feines a immobiliàries)  ha sentenciat; "L'equip de govern hi ajudarà tant com pugui, ara bé, si no és un càrrec de confiança no deixarem anar ni un duro" 
I finalment el "conegut" regidor de seguretat ciutadana, José Leiva,  ha pronunciat les últimes paraules "Hem de procurar pel bon descans dels corcs, aranyes i ratolins de la caserna, esperem que sigui un cant silenciós o gestual ja que sinó serà d'Incívic i condemnable" 

Sembla que el Petit Mag tindrà en compte totes aquestes aportacions i es dedicarà a buscar les boles de Mirador per a llegir el futur durant les properes edicions de la Festa Major. (Per a possibles ofesos, evidentment abans de la construcció de l'edifici pantalla les boles eren de Drac)

 El Petit Mag abans de començar el viatge d'emprenedor   || CEDIDA

El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

4 comentaris:

  1. Anem a buscar les boles del Miradoooor!!! Les faltes han desaparegut?

    ResponElimina
  2. Sembla que les faltes només apareixen quan escriu el director, Cristian Duménech. Curiós... I més quan el nom s'assembla a un que apareix sovint als articles de l'Actual. Serà casualitat?

    ResponElimina
  3. volem que el Petit Mag sigui el meló de les macedonia!

    ResponElimina
  4. aviam si l'ajuntafems mou fitxa i es queda la caserna com a espai municipal!! ja toca!

    ResponElimina