dissabte, 27 d’octubre del 2012

Enquestes transparents de Castellar



Introducció - Castellarencs! Les enquestes han parlat! Realment confiàvem que sortirien uns resultats més semblants als de l’administració pública però no ha estat així de manera que dubtem, més que FORJA, de la fiabilitat d’aquestes.

A la pregunta “Quina nota posaríeu a la gestió de govern, de 0 a 5? (0 és suspès i 5 excel·lent)” els resultats han estat:
 

Resultats de les enquestes obertes al blog          ||  IdeçCast

A més, com que fa molts anys que ens dediquem al periodisme de qualitat, hem decidit facilitar l’observació de dades fent el típic formatget de cabra castellarenca.

Formatget de Cabra castellarenca          || MeB

Paràgraf de col·laborador: Hem demanat ajut extern per a analitzar les dades de manera que la institució estadista IdeçCast comenta: És palpable que l’equip de govern segueix tenint un ferm equip de seguidors migueros i amics del l’Ignasi, sembla que ha disminuït en percentatge però l’aproven de forma excel·lent un 18% de la població. Sembla que hi ha poc personal en els sector més neutrals de la població i s’han extremitzat les postures, tant és així que l’Aprovat notable, l’Aprovat just i el suspès amb possibilitat només suma un 9%. Cal assenyalar el Suspès fortament ja que està compost d’un gruix important (21%) que no suspèn al govern de forma total i, per tant, amb algunes accions de repartiment d’obsequis se’ls podria guanyar. Finalment trobem una part molt descarada que Suspèn totalment les actuacions de l’equip de govern i sembla que no té marxa enrere, igual fer-se amic del facebook podria millorar la situació però més convindria l’exili.”

Paràgraf de reflexió. A la pregunta “Formeu part del selecte grup de 600 castellarencs escollits per respondre l’enquesta de la que parla l'Actual d’aquesta setmana?” Sorprenentment les persones que van ser enquestades existeixen i han dit que si de manera que la proporció entre no enquestats i enquestats ha estat realista, entenem doncs que no hi ha hagut el típic frau de fer votar als animals domèstics ni difunts.

Conclusió. El MeB afirma contundentment que els enquestats per l’administració pública o eren seleccionats o van creure que fent-se el llepaculs del govern rebrien un descompte de la Contribució (IBI), de les deixalles o de qualsevol altre tribut de l’administració local al qual van pilotejar, potser inclús que podrien sopar íntimament amb algun regidor/a o que durant el repartiment de Postal de Castellar ells en rebrien el doble, pobres innocents... Des del Mirador en Boles només els voldríem traslladar el nostre condol i animar-los a dir la veritat, de tant en tant.

Apunt final: Aquestes enquestes no han suposat cap cost econòmic a cap administració pública.

Compaginador
L’home acollonidor

1 comentari:

  1. el suspès amb possiblitats és fantàstic, aviam si aquest any reparteixen motxiles que n'anem faltats

    ResponElimina