dimarts, 2 d’octubre del 2012

El Pádel, l’esport in crescendo!


Fa uns dies el veinat del carrer sant Feliu i rodalias han posat el crit al cel per la construccio d’una nova pista de pádel al Tenis i, com a consecüència, la reducció de places d’aparcament. Tamvé sembla que des de l’escola Sol i Lluna no s’acaba de veure clar perquè, de fet, perjudicarà la moguda de pares i mares que hi han a hores punta d’entrada i sortida de l’escola.

Algun boques de l’ajuntafems va dir que es desconeixia aquesta situació, per aquest motiu volem que sigueu coneixedors de les FIESTORRES que promociona Estrella Galícia on assisteixen coneguts polítics castellarencs abans d’un dia de ressaca i de pèrdua de memòria.

Al Club Tenis inaugurant la nova pista de pádel.    || JOSEPA GRAELLES


El director de la publicació
Cristian Duménech

6 comentaris:

  1. Entre el pàdel, la zona blava i el botellon ja tenim les noves tendéncies de Castellar!

    ResponElimina
  2. Sr. Director del Mirador en Boles, l'esport que més practiquen els polítics i càrrecs de confiança de Castellar és el pàdel.

    ResponElimina
  3. Algu sap quans dines ha costat l'enqueste sobra gestio municipal?

    ResponElimina
  4. es nota que el director del bloc no ha anat a una d'aquestes escoles independes que diu el Wert

    ResponElimina
  5. aquest Cristian Duménech és parent de la Cristina Domene de l'actual? escriuen ben bé igual

    ResponElimina
  6. Goita el regidor d'urbanisme, el senyor Aleix Canalís, pobret, feia veure que no en sabia res de la pista de pàdel que eliminava aparcaments i no ha trigat gens a inaugurar la pista. Pobre, és un xai (li diuen que voti contra la independència i ell vota, i té els pebrots de dir que és indepe)

    ResponElimina