dissabte, 6 d’octubre del 2012

Mesures anti banyistes

 
Paràgraf 1: Tot just començat l'estiu la majoria absoluta de Castellar va decidir buidar l’aigua de la plaça Catalunya per netejar el verdet incrustat i enviar els aneguets indefensos a la cassola. En general creiem que va semblar una necessitat bàsica (menjar ànec) i higiènica (fer el canvi d’aigües) però gràcies a la pluja d’aquest últim cap de setmana la gran fotògrafa Josepa Graelles va poder esbrinar l’objectiu principal de la sequera de l’estany: ELS CASTELLARENCS TROBAVEN A L’ESTANY UNA GRAN ALTERNATIVA A LES PISCINES i això amics, no és bo per al nostre govern!!

Paràgraf 2: Des de “El Mirador en Boles” desconeixem la identitat del banyista incívic* que va aprofitar els 2 centímetres d’aigua per recordar allò que feia als estius davant el Brunet, NEDAR... gran luxe que serà un record per a tots nosaltres.

 
  La plaça dels aneguets catalans.    || JOSEPA GRAELLES

Paràgraf 3: Paral·lelament hem sabut que a la capella Montserrat hi ha una gran quantitat de religiosos resant per a que plogui i poder-se dutxar al sortidor de la Major; no comprenent la situació el gran director de premsa gratuïta sense corrector Actualitzat, Cristian Duménech, ha obert les factures de l’aigua que van arribant a casa i s’ha adonat que ja paga més impostos que despesa hidràulica. Ara és la vostra! no dubteu en saturar el facebook de l’Il.lustre Giménes per a que eviti parlar de l’impost de clavegueram però si destaqui intensament la pujada de l’IVA i el cànon de l’aigua, vés a saber si la connexió amb el Ter-Llobregat i deu tenir alguna cosa a veure.
  

Annex * Cal tenir en compte que a la caserna policial hi ha una garjola immensa on tancar incívics de Castellar i que la pena es duplica per 2 quan no es disposa de la bossa de la marea Roja.


Compaginador
L’home acollonidor

2 comentaris:

  1. al ripoll hi falta gent! i al SIGE socis!

    ResponElimina
  2. Alerta en banyar-vos al riu Ripoll, us pot caure al damunt l'ordenança cínica, perdó cívica.

    ResponElimina