dimecres, 24 d’octubre del 2012

Castellar, poble drogoaddicte


SUPER NOTÍCIA!!!! La Policia Local s’ha tornat un cos d’elit. Si més no en recopilar drogues ja que sembla que els robatoris a varis comerços de Castellar durant les últimes setmanes els preocupa poc. (senyal que no afecta a la butxaca municipal)

 Anem al gra, segons fonts molt Actuals la Policia Local s’ha fet un fart de treballar durant els darrers dies perseguint i espiant el veïnat de la vila. Aquest cop, més que mai, han pogut confiscar productes de primera necessitat per passar les hores a comissaria tot esperant alguna mena d’acte institucional en el qual hagin d’intervenir; des d’ampolles de licor del mercatdona fins a grans quantitats de marialluïsa receptada a cal metge.

La Policia Local en un moment qualsevol           || JOSEPA GRAELLES
  


-- Baixant pel carrer major podreu fer safareig sobre els fets: diuen que a la papereria Emilia s’han esgotat les existències de paper i cola en barra! --



 
 

A tot això el Nini simpàtic de Castellar, com a regidor adjunt d’esport escolar, ha comentat “el rendiment físic a les escoles i instituts ha baixat i teníem indicis que el trafiqueig de drogues estupefaents es du a terme durant els partits entre diferents centres, era qüestió de temps confiscar-ho tot i traslladar-ho a les dependencies municipals (bla, bla bla) on en traurem més profit”

El regidor de promoció econòmica, Joan C., ha comentat a grans trets que com a socialistes no estan a favor de legalitzar aquests estupefaents però tampoc s’hi oposarien i ha afegit “no hauríem requisat tal material si els emprenedors del sector s’haguessin inscrit a algun curs professionalitzador de cal botafoc”

PD: sobre els robatoris a varis comerços només voldríem advertir als lladres que el MeB estarà al cas i si cal publicarà en primícia el jetu del/la lladre. On no arribi la policia arribarem nosaltres, a treballar tothom!!! (encara que sigui fent cua a l’INEM)

El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

3 comentaris:

  1. hauré de buscar un altre camell... sabeu com està el tema a sant llorenç?

    ResponElimina
  2. Clar si es passen la nit a la seu del PP ....

    ResponElimina
  3. s'han posat a treballar per no perdre la feina i ser substituits pels mossos, ai pobres!

    ResponElimina