dimecres, 17 d’octubre del 2012

Declaració d'intencions


La publicació El Mirador en Boles és una publicació no vinculada a cap associació ni partit que pretén ser un espai de debat obert, crític i irònic com no hi és (i falta) al nostre poble.
Com a objectius tenim principalment la pluralitat i l'esperit crític, així com la participació, la democràcia i per sobre de tot l’humor respectuós

Les nostres publicacions van encarades a un sector del que creiem que només es publica des del punt de vista de qui el finança, i vers el que, evidentment, no es promou cap esperit crític. En cap cas les nostres crítiques van dirigides a la vida privada de ningú, sinó a la gestió que es realitza des de la vida pública i als esdeveniments que s’hi desenvolupen, perquè ens afecta a tots i hi tenim molt a dir.

Volem que la gent segueixi sent tant lliure com nosaltres de ironitzar i criticar lliurament. És per això que des del MeB hem decidit seguir mantenint la possibilitat de fer comentaris des de l’anonimat, però en cap cas permetrem comentaris on, amb la cara encoberta, es falti el respecte a la vida privada d’altres persones.

Esperem que entre tots siguem capaços de trobar el límit entre les ironies i la ofensa personal. En cas contrari qualsevol membre de l'equip efectuarà la censura MeB-124. (Suficient però menys del que faria un setmanari més Actual) 

D'aquesta manera també ens agradaria desvincular-nos de qualsevol comentari que no vingui firmat des del nostre usuari. Visca l'humor castellarenc i visca la reina Carlota Foncuberta de Clasquerí! 

L'equip redactor
Publicacions El Mirador en Boles S.L

1 comentari:

  1. Això de no tenir vinculació està molt be, però com ja sabeu això no es possible quan es fan publicacions i es veu el llautó dels textos. De totes formes ja ens agrada veure com desde l'impotencia voleu deixar pales que no us agrada ésser una minoria sense Altraveu. Apa ja podeu esborrar aquest tambe. Per cert algun esborrat feia mes riur, pot ser jo estava fumant marialluisa

    ResponElimina