dimecres, 3 d’octubre del 2012

Les enquestes han parlat

Segons l’Actual, una publicació local de poca tirada i menys credibilitat, un 85% dels castellarencs aprova la gestió municipal.

Des de la redacció del MeB, volem fer un petit anàlisi del resultat de les enquestes: Mirant la lletra petita de l’article, després d’afirmar que un 85% de la gent de poble són una colla de llepaculs, posa que l’enquesta s’ha realitzat a 600 castellarencs. Això vol dir que, si Castellar té 23.238 habitants (segons Wikipedia, la única font objectiva mencionada en aquest article), han opinat un 2,5% de la població, i menys d'un 2,2% aproven la gestió de govern. Desconeixem amb quin criteri s’ha escollit el sector enquestat, però podem afirmar que des del servei d’atenció ciutadana han creat un esdeveniment al facebook i només han convidat a votar als membres del consistori. “Tendenciós”, pensareu. Però si no us agrada, també podeu donar un cop d’ull a l’Actual, que és molt neutral.

Si les matemàtiques no fallen (nosaltres sóm de lletres i sempre se’ns pot escapar algún número), aquesta enquesta és una estafa. I a més aquest diari finançat amb fons municipals planteja malament l’enunciat. Perquè nosaltres manipulem la informació com ens rota, però almenys no rebem diners públics.

A partir d’aquí, nosaltres també volem obrir una enquesta amb un parell de preguntes. Per una banda, si formeu part del sector de 600 castellarencs premiats per respondre l’enquesta. I per altra, quina nota posarieu vosaltres a la gestió de govern. Si aconseguim més de 600 vots, considerarem que els nostres resultats són més vàlids (i ens hauràn costat molts menys diners als contribuents) que els que presenta la administració. Si aconseguim menys de 600 vots, també considerarem que els nostres resultats són més fiables. Perquè nosaltres ho valem.


Trobareu l’enquesta al lateral del bloc.

Esperem els vostres vots i comentaris!
El redactor en cap
L'Estevet de Castellar

1 comentari:

  1. Jaumeta I la Congueridora6 d’octubre del 2012, a les 10:56

    Molt bé, MeB! Canya a l'Ajuntament! Segur que van premiar aquests 600 amb unes migues fetes amb diners públics.

    ResponElimina